Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Maskinpark

Diamec 250

Dette er vår aller minste borerigg.
Den står pr i dag montert på en liten slede for enkelt å kunne transporteres mellom borehullene. Brukes på korte hull.

bilde

Muskeg beltevogn med Diamec 252

Muskeg beltevogn med 252 boreagregat. En gammel praktisk sliter som er mye brukt grunnet sin selvflyttbarhet, og gode vektfordeling med belter.
Minimalt med skade på terrenget og naturen forøvrig, gjør at denne kombinasjonen er mye brukt.

bilde

Diamec 264 APC

Denne riggen er montert på ei stor ramme med hjulgang bak, for lettere å kunne flyttes i fjell/ulendt terreng. Praktisk rigg som er mye brukt siden oppbyggingen i 1998.
Stor plass mellom motor og styrhus gjør denne riggen lett opererbar i de fleste oppdrag. Kan også demonteres og flys inn med helikopter som løfter 1300 kg.

bilde

Diamec U-4 APC

Denne riggen ble først brukt i et prosjekt på røssvolldemningen i Ålesund i 2008. Denne er bygd med tanke på prosjekter med liten plass, så her har vi kun montert små plasthjul under rammen for flytting på hardt underlag. Drives pr dags dato av en generator grunnet utslippsfaren ved drikkevann, men kan også benytte diesel motor som driftskilde. Med denne riggen kan det bores hull ned til 500 m.

bilde

Diamec U-6 APC

Denne riggen er montert inne i en 20 fots container med styrhus og mange smarte løsninger for å opprettholde produktivitet og komfort.

Første oppdrag for U-6'en var prosjektet i Åkneset der vi boret for å avdekke sprekker og dårlige soner i den ras utsatte fjellsiden ved Stranda. Med denne riggen kan det bores hull ned til 1000 m om ønskelig.

bilde

Diamec U-8 APC

Dette er den største riggen Geo Drilling har i sin maskinpark. Med denne riggen er det mulig å bore ned til 2 000 meters dybde.

Denne riggen har fått montert et rørhåndteringssystem som gjør at hverdagen for operatørene blir lettere.

bilde

Unigrout E22H

Våren 2011 ble inkjeksjonsriggen ferdigstilt. Riggen er installert i en konteiner som også har et innebygget aggregat slik at riggen er selvforsynt med strøm. Riggen kan brukes til å injisere injeksjonsmasse som foreksempel betong.

bilde
bildebildebildebilde

Timberjack 1210 m/krokløftramme

Denne ble innkjøpt i 2007 og ombygd med krokløftramme vinteren 07/08. Brukes i hovedsak til flytting av rigger som er montert i containere eller på rammer, samt andre containere med utstyr.

Timberjacken benyttes der adkomsten ikke krever at utstyret må flys inn med helikopter. Stabil og god maskin med utmerket framkommelighet.

bildebilde

Scania 124 krokløftbil og slephenger

Lastebilen ble innkjøpt sommeren 2008, med tanke på å ikke være avhengig av eksterne firmaer til frakt av rigger og utstyr, mellom boreplasser og prosjekter.

Dette har vist seg å fungere bra da vi til tider har lange distanser og mye utstyr som må fraktes landet rundt i perioder med mye pågang for transportnæringen.

bildebilde

Diverse Utstyr

Dette er noe av utstyret vi har tilegnet oss etter mange års erfaring i bransje. I tillegg har vi beltekjøretøyer, ATV'ere, snøscootere, kjelker, tilhengere, traktorer, vogner, tilbringerpumper og masse annet utstyr som er nødvendig for frakt/transport av utstyr fram til lokasjoner der jobben skal utføres.

Share on Facebook

Logg inn